Is er in uw bedrijf werk aan de winkel rond de toekomstige competenties? Neem actie!

1. Plan een afspraak met een adviseur

Wij komen graag bij jou in het bedrijf wat meer uitleg geven over het onderzoek. Samen met jou zoomen we dan dieper in op de specifieke processen of scenario’s die voor jouw organisatie relevant zijn.

2. Schrijf jou of je collega’s gratis in op onze opleidingen

In ons opleidingsaanbod, dat gratis is voor alle medewerkers van onze sector, vindt je een aantal nieuwe opleidingen die specifiek gericht zijn op de belangrijkste competenties voor de toekomst: digitale skills, sociaal-organisatorische vaardigheden en loopbaancompetenties. Schrijf jezelf of je collega’s hier zeker voor in!

Ontdek onze opleidingen

3. Ben je KMO? Vraag een adviescheque aan

Als KMO heb je recht op onze steun bij het uitbesteden van een HR-project. Dit kan ook in het kader van dit onderzoek. Neem je een externe consultant onder de arm die je gaat helpen bij het uitbouwen van een duurzaam loopbaanbeleid of opleidingsbeleid, bij het implementeren van de eerste stappen naar meer autonomie in de teams, etc...dan kan je bij ons terecht voor financiële steun hierbij.

4. Vraag het uitgebreide rapport van de studie aan

Heb je graag een pdf met een overzicht van wat op deze website allemaal van informatie te vinden is? Vraag dan via deze weg dit rapport aan. Je kan het gebruiken om binnen je organisatie te delen met andere collega’s die begaan zijn met de noodzakelijke competenties van de toekomst.

5. Neem deel aan de test: bent u klaar voor de toekomst?

In welke van de belangrijkste competentiewijzigingen zijn jullie als bedrijf al goed mee? Waar hebben jullie nog een achterstand in te halen? Dit korte, niet-wetenschappelijk vragenlijstje geeft je al min of meer een idee welke pagina je best eerst grondig doorneemt.

6. Heb je nog vragen? Contacteer ons!

Heb je andere vragen over dit onderzoek of over een mogelijke aanpak van de toekomstige competentieontwikkeling in uw organisatie. Contacteer Co-valent. Wij proberen je vanuit ons brede netwerk in de sector verder te helpen.

Contacteer ons

7. Blijf op de hoogte!

Je vind dit interessante informatie maar voorlopig zijn jullie in je bedrijf niet klaar om hier verdere acties rond te ondernemen. Je blijft wel graag op de hoogte over dit thema! Vul hieronder je e-mailadres in.